Browser Keuze

Internet Explorer, Chrome, Firefox,… elke browser heeft zo zijn voor- en nadelen. Om de keuze voor u wat makkelijker te maken willen wij u graag Mozilla firefox adviseren. Een veilige up2date browser die rekening houd met uw privacy.

Functionaliteiten

Ontworpen om uw privacy te beschermen: Uw privacy is een belangrijke factor waar Mozilla rekening mee houdt bij de ontwikkeling van al hun producten en services. Mozilla zet zich in om transparant en open te zijn. Mozilla vind dat uw persoonlijke gegevens alleen aan u toebehoren.
Daarom zit Firefox vol met functies die ervoor zorgen dat dit het geval is.

Veiligheid: Met Mozilla Firefox kunt je op een veilige manier op het internet surfen. Omdat de browser geen onderdeel is grote commerciële organisaties als Microsoft of Google, is Firefox als geen ander gericht op het beschermen van je privacy.

Favorieten: Firefox maakt het heel gemakkelijk om pagina’s die je graag bekijkt op te slaan. Je hoeft alleen maar op het sterretje rechts in de adresbalk te klikken. Om vervolgens weer op de pagina terecht te komen, klik je simpelweg op het icoontje met de ster om in de lijst met favoriete websites te geraken.

Downloaden: De browser bevat een ingebouwde tool om downloads mee te managen. Zo kunnen downloads bijvoorbeeld worden uitgesteld of geannuleerd. Indien de server vanwaar het te downloaden bestand de functie ondersteunt, kan Firefox onderbroken downloads zelfs hervatten.

Om uw privacy nog beter te waarborgen en uw internet ervaring te verbeteren adviseren wij de volgende plugins.

Adblock Plus: Irritante reclames? Hinder van volgers? Altijd die banners? Installeer Adblock Plus nu om internet weer onder controle te krijgen en uw webervaring te veranderen

HTTPS Everywhere: Omdat een gewone verbinding (http) met een website gemakkelijk af te luisteren is, zijn er beveiligde varianten uitgevonden (https) die bijvoorbeeld worden gebruikt wanneer u internetbankiert of online winkelt. Technisch is het op zich best mogelijk om al het browserverkeer op deze manier te beveiligen, iets dat uw privacy ten goede zou komen

Self-Destructing Cookies Verwijderd  Cookies zodra het tabblad gesloten word. Vertrouwde site’s kunnen op een whitelist geplaatst worden.

Webmail Ad Blocker: Blokkeer advertenties in Gmail, Hotmail, Outlook.com and Yahoo Mail.

Empty Cache Button: Cache clearing made easy. One click.